Tarkat ja tehokkaat työkalut tuotantonne toteuttamiseen

EM-KONE OY

Toisen polven perheyrittäjyyttä

EM-Koneen perustaja Markku Hirn on työskennellyt yhdessä Euroopan suurimpiin kuuluvan ruiskuvalukonevalmistajan Arburg GmbH + Co KG:n kanssa tiiviisti jo vuodesta 1987. Yhdessä Esko Heinosen kanssa perustettu ja heidän mukaansa nimetty EM-Kone on aloittanut toimintansa vuonna 1993. Arburgin tapaan EM-Kone on ollut perheyritys alusta alkaen, joten myös Markun vaimo Arja Hirn on ollut olennainen osa yritystä enemmän tai vähemmän perustamisesta lähtien. Vuonna 1996 Arburgin edustus siirtyi virallisesti EM-Koneelle ja samoihin aikoihin yritys siirtyi kokonaan Hirnin perheen omistukseen. Nykyisin toimitusjohtajana toimii sukupolven vaihdoksen jälkeen Markun ja Arjan poika, Juha Hirn, joka puolestaan on työskennellyt yrityksessä vuodesta 2006 lähtien valmistuttuaan Otaniemestä sähkö- ja tietoliikennetekniikan diplomi-insinööriksi. Ensikosketuksensa alaan Juhakin on saanut jo paljon aiemmin ollessaan kesätöissä Lossburgissa Saksassa kokoamassa Arburgin ruiskuvalukoneiden sulatusyksiköitä vuonna 2000.

Asiakaslähtöisyys

Perheyrityksenä osaamisemme keskiössä on aina nopeus, joustavuus ja ennen kaikkea kuudelta eri vuosikymmeneltä kertynyt tietotaito muoviteollisuudesta ja ruiskuvalusta. Lähtökohtana on tyytyväinen ja menestyvä asiakas, joka on meille sydämen asia! Meidän kauttamme saat kaiken tarvittavan tuotantosi toteuttamiseen kokonaisvaltaisilla elinkaaripalveluilla koulutuksesta huoltoihin, aina asiakaslähtöisesti ja asiantuntevasti. Toimimme omissa, vuonna 2003 valmistuneissa tiloissa Keravan Myllynummessa, josta löytyvät niin varastolaitteet kuin varaosatkin. Huoltopalvelumme on kattava, nopea ja tehokas. Nykyajan nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa maailmassa uusista koneistamme löytyy jo vakiona etähuoltovalmiudet ja saatte aina joko asiantuntevaa nopeaa teknistä tukea perinteisesti puhelimitse, kätevästi videopuhelun välityksellä tai tulemme tarvittaessa ensi tilassa paikan päälle. Nopea reagointi on huoltomme kulmakivi!

Laatua ja osaamista

Edustamamme koneet ja laitteet ovat alansa ehdotonta kärkeä, eivätkä sattumalta meillekään valikoituneet. Päämiehiemme tuotteet ovat todistaneet itsensä jo useita vuosikymmeniä ja mahdollistaneet kilpailukykyisen, toimintavarman ja pitkäikäisen muovituotevalmistuksen Suomessa. Tätä työtä jatkamme päämäärätietoisesti edelleen jatkuvalla kouluttautumisella yhdessä päämiestemme ainutlaatuisen tietotaidon ja tuotekehityksen avulla mahdollistaen kestävän, puhtaan ja energiatehokkaan tuotannon myös tulevien sukupolvien Suomessa.