Tarkat ja tehokkaat työkalut tuotantonne toteuttamiseen

Huolto

Elinkaarikustannukset

Vaikka koneemme ja laitteemme ovat tunnetusti erittäin luotettavia ja pitkäikäisiä, tarvitsevat nekin huolenpitoa. Tarjoamme määräaikaishuollot ja tarkistukset varmistamaan kaikkien laitteidemme toimintaa ja vähentämään konerikkoja ja niistä seuraavia kalliita tuotannon keskeytyksiä. Meille asiakas on aina enemmän kuin pelkkä kauppa, meiltä saat elinkaaripalvelut, jotka erottuvat pitkässä juoksussa – Sinun eduksesi!

Kastepistemittaus ja kuiva-aineen vaihto

Teknisen ruiskuvalun perustana on myös toimiva kuivausjärjestelmä, ei pelkästään olemassa oleva kuivain. Tarjoammekin toiminnan tarkistusta, kastepisteen mittausta ja kuiva-aineiden vaihtoa Motanin kuivausjärjestelmien lisäksi mahdollisuuksien mukaan myös muun merkkisiin kuiva-aine kuivureihin – Sinun laatusi varmistamiseksi! 

Kauttamme saat vuokrattua myös Aboni Hydrotracer jäännöskosteuden mittalaitteen.

Nopeaa ja asiantuntevaa reagointia

Digitaaliset työkalumme mahdollistavat nopean diagnosoinnin ja reagoinnin jo heti alkuvaiheessa. Nopea ja oikea diagnoosi säästää sinulta aikaa ja rahaa. Tarjoamme huollot ja korjaukset kaikkiin myymiimme laitteisiin alkuperäisvaraosin ja tarvittaessa yhdessä päämiestemme tuen kanssa. Yleisimmät varaosat sijaitsevat Suomessa Keravan varastollamme ja tarvittavat korjaukset ja muut toimenpiteet tulemme tekemään paikan päälle ensi tilassa. Meidän kanssa et jää yksin!