Tarkat ja tehokkaat työkalut tuotantonne toteuttamiseen

Edelläkävijyyttä

ARBURG on yksi johtavista ruiskuvalukonevalmistajista, joka on muokannut käsitystämme muoviteollisuudesta ja merkittävästi myötävaikuttanut uusien tuotantomenetelmien syntyyn ja kehitykseen aina kertamuoveista nestesilikoneihin.

Saksalaista huipputeknologiaa

ARBURGilta löytyy ratkaisu jokaiseen tarpeeseen. Hydrauliset, hybridi ja täyssähköiset ruiskuvalukoneet kuhunkin sovellukseen, energia- ja kustannustehokkaasti. Portfoliomme täydentävät integroitavat robottijärjestelmät, älykkäät avustimet, digitaaliset palvelut ja täydelliset avaimet käteen tuotantosolut.

Osaamista ja laatua

ARBURGin ainutlaatuinen tietotaito ja tuotekehitys mahdollistaa toistotarkat, pitkäikäiset ja markkinoiden energiatehokkaimmat ratkaisut. Asiakkaittemme tuotteita löytyykin jokaisesta kodista! Tällä tiellä jatkamme jatkuvasti parantamalla ja ylläpitämällä omaa koulutus- ja kehitystasoa kohti parempaa huomista.

Kestävää kehitystä

ARBURG on uranuurtaja myös vihreän siirtymän saralla ja voimakkaasti sitoutunut ympäristönsuojeluun ja ilmastotyöhön. Yksi ainoa keskitetty tuotantolaitos, korkea omavalmisteosuus, lyhyet hankintaketjut ja omassa tuotannossa käytetty 100% vihreä energia ovat omiaan pienentämään hiilijalanjälkeämme ja tätä läpinäkyvyyttä, työkaluja ja osaamista tarjoamme myös asiakkaillemme.

Wir sind da

ARBURG toimii siellä missä sinäkin. 3600 työntekijää maailmanlaajuisesti 35 maassa ja läsnäoloa yli 100 maassa yhteistyökumppaneitten kautta. Voit siis luottaa kansainväliseen ja paikalliseen osaamiseen sekä tukeemme myös pitkälle tulevaisuuteen.